طرز تهیه قرمه سبزی با سمیرا +فیلم

تصویری موجود نیست

sajjad

آموزش پخت قورمه سبزی

مواد لازم : پیاز بزرگ  1 عدد آبغوره :۱/۲ پیمانه لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم روغن مایع به میزان کافی سبزی خورشتی یک کیلو گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم زعفران : ۲ ق غ نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه . سبزی قرمه سبزی شامل( تره : یک کیلو ، جعفری: یک کیلو ، گشنیز: نیم کیلو ، شنبلیله : ۲۵۰ گرم)

طرز تهیه : . ابتدا از شب قبل لوبیا رو تو یک کاسه آب بخیسونید و دو یا سه بار آبش رو عوض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا رو میگیره باعث میشه لوبیا سریعتر پخته بشه.

. برای شروع کار پیاز رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم و مقداری روغن داخلش میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رو کمی تفت میدیم تا پیاز نرم بشه. . گوشت رو بعد از شستشو و برش زدن به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن رو ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه و تقریبا سرخ بشه( حدود ۱۵ دقیقه) .

لوبیارو‌جداگانه‌بپزید یا همون اول به خورشت اضافه کنید تا همراه با گوشت و سبزی بپزه . سبزی خورشت رو به صورت جداگونه با مقداری روغن تو یه تابه مناسب میریزیم و تفت میدیم تا سبزی کاملا سرخ بشه. (هرچی رنگ سبزی پر رنگتر بشه در پایان کار خورش سیاه تر میشه) .

سبزی رو به قابلمه خورشت اضافه میکنیم. بعداز اینکه گوشت نیم پز شد نمک رو بهش اضافه کنید و آبغوره رو هم اضافه کنید حالا باید اجازه بدیم تا خورش جا بیفته. هرچی حرارت کمتر باشه و بیشتر صبر کنیم خورش بهتر جا میوفته . دوستان آبغوره طعم خورشت رو نسبت به لیمو عمانی خوشمزه تر میکنه

مطالب مرتبط


هنوز برای این پست نظری ثبت نشده است .

ارسال نظر و ثبت امتیاز


برای ارسال نظر و امتیاز باید عضو سایت باشید ، از قمست ورود/ثبت نام اقدام کنید.