آموزش پخت سالاد هویج تایلندی

تصویری موجود نیست

sajjad

آموزش پخت سالاد هویج تایلندی

سالاد هویج تایلندی

500 گرم هویج
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 پیمانه آب
1/2 پیمانه سرکه سفید
2 حبه سیر (خرد شده)
2 قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
2 قاشق آبلیمو
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
1/2 فنجان بادام زمینی (خرد شده)
1 و 1/2 قاشق چایخوری سس تایلندی

دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و 5 دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و 2 تا 5 دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در دمای خنک بمونه.

مطالب مرتبط


هنوز برای این پست نظری ثبت نشده است .

ارسال نظر و ثبت امتیاز


برای ارسال نظر و امتیاز باید عضو سایت باشید ، از قمست ورود/ثبت نام اقدام کنید.