آموزش پخت شیرینی نخودچی به چند روش

تصویری موجود نیست

sajjad

آموزش پخت شیرینی نخودچی به چند روش

شیرینی نخودچی

روش اول

شاید واقعا کمتر کسیو بتونید پیدا کنید که شیرینی نخودچی دوست نداشته باشه؛ شیرینی نخودچی رو هم میتونید ساده و هم با طعم شکلاتی درست کنید. یکی از لذت بخش ترین ویژگی‌های شیرینی نخودچی، بافت نرم و آب شدنش توی دهانه! اگر میخواین شیرینی هاتون به این خوبی باشن، از آرد نخودچی خونگی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی رو در جدول زیر میبینید.

آرد نخودچی ۳۷۵ گرم
پودر قند 150 گرم
روغن صاف قنادی 150 گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
کاکائو یا پودر پسته یا کنجد یا خرفه (برای تزئین) به مقدار لازم
  1.  ابتدا نخودچی را آرد کنید.
  2.  روغن و پودر قند الک‌شده و هل سبز را با هم‌زن میزنمی تا کاملا پوک، سفید رنگ و سبک بشود.
  3. آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید. آرد نخودچی را قاشق قاشق اضافه کنید.
  4.  خمیر منسجم شده را یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  5.  خمیر را در داخل نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید.
  6.  با قالب شیرینی نخودچی شیرینی را برش دهید.

آموزش قدم به قدم تهیه شیرینی نخودچی رو با کلیک روی لینک مربوطه ببینید. ( یه موضوعی که شاید با دیدن عکس زیر جلب توجه کنه، تزیینات شکلاتی روی شیرینی هاست! این مرحله کاملا اختیاریه و اگر دوست نداشتین، میتونین مثل شیرینی نخودچی های داخل سینی از کنجد و خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.)

چطور در خانه شیرینی نخودچی درست کنیم؟

 

 

آموزش درست کردن شیرینی نخودچی

روش دوم

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های ساده و سنتی ما ایرانی هاست که در ایام نوروز با توجه به سادگیش در کنار شیرینی دانمارکی و کیک یزدی و حتی نان خامه ای سرو می شود و درست کردن آن در بین شیرینی ها بسیار رواج دارد.

شیرینی نخودچی
ارد نخودچی شیرینی

بهترین روش پخت شیرینی نخودچی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم اندازه لازم
آردنخود چی نیم کیلو
هل سبز سائیده شده  1 قاشق مربا خوری
پودر قند  250 گرم
روغن جامد  250 گرم

 

روش پخت شیرینی نخودچی

شیرینی پرطرفدار ایرانی نخودچی

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

در ابتدا باید آرد نخودچی و پودرقند را جداگانه الک کنید.
سپس پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط میکنیم
و انقدر ورز می دهیم تا کاملاً خامه ای شکل شود.
نان برنجی و نخودچی
تزئین نخودچی و شیرینی مشهدی و نان برنجی
 بعد از اینکه پودر قند و روغن کاملا ورز داده شد آرد نخود چی را اضافه میکنیم.
آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و کاملاً ورز می دهیم تا شکل انسجامی به خود بگیرد و از شکنندگی دربیاید چون این خمیر بسیار نرم و شکننده است.
در حین ورز دادن هم باید هل را اضافه کنیم .
وقتی خمیر آماده شد آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت 6 تا24 ساعت در گوشه ای از آشپزخانه استراحت می دهیم.
 
شیرینی نخودچی سنتی

دستورالعمل و آموزش کامل شیرینی نخودچی

بعد از اینکه خمیر کاملا استراحت کرد آن را بر روی سطح صاف پهن می کنیم و با وردنه روی آن را میکشیم تا کاملا صاف و یکدست شود .
در این مرحله از چند قالب نیز برای شکل دادن شیرینی استفاده می کنیم قالب های کوچک و مناسبی که مخصوص برای شکل دهی شیرینی ها نخودچی هستند .
این قالب ها را روی خمیر امتحان کنید .

 خمیر شیرینی نخودچی

باید کلفتی خمیر شیرینی ها به اندازه قالب هایی باشد که انتخاب کردید.اگر هم قالب  مناسب در دسترس نداشتید خمیر را به ضخامت 2 سانتی متر پهن کنید.
بعد از اینکه شیرینی ها را قالب زدیم بر روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار می دهیم. در این قسمت اگر بخواهید میتوانید شیرینی را تزئین کنید.
و در طبقه وسط فر که با حرارت170 درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدهیم .
باید دقت داشته باشیم که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.
 
شیرینی نخودچی حرفه ای

اموزش پخت نخودچی شیرینی فوق العاده خوشمزه

بعد از اینکه شیرینی نخودچی ما آماده شد آن را از درون فر در می آوریم و اجازه می دهیم تا کاملاً سرد شود چون اگر زودتر از آن شیرینی ها را از سینه خارج کنیم به خاطر تردی و شکنندگی ،شیرینی ها خرد میشود.

نکاتی برای ترد تر کردن و خوشمزه تر کردن شیرینی نخودچی

  1. برای اینکه خمیر شیرینی نخودچی را از حالت پودری در بیاورید میتوانید حداکثر30 الی 40 گرم روغن جامد به آن اضافه کنید،هر چند این شیرینی بدون روغن خوشمزه تر و با کیفیت تر خواهد شد.
  2. در صورت تمایل میتوانید به اندازه نصف قاشق غذا خوری هل به خمیر شیرینی اضافه کنید.
  3. آرد برنج کمک می کند تا شیرینی شما ترد تر شود.به همین دلیل میتوانید صد گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید. 
  4. این شیرینی را میتوانید با زعفران یا پودر پسته و یا بادام و همچنین کنجد و دانه های سیاه دانه تزیین کنید.
  5. در شیرینی نخودچی میتوانیدکره را جایگزین روغن جامد کنید .
  6. به دلیل سفت نبودن خمیر این شیرینی معمولا قالب زدن آن کمی مشکل دارد بنابراین باید با توجه به نوع آرد مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  7. خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند پخت بهتری پیدا می کند.

 

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد 

مطالب مرتبط


هنوز برای این پست نظری ثبت نشده است .

ارسال نظر و ثبت امتیاز


برای ارسال نظر و امتیاز باید عضو سایت باشید ، از قمست ورود/ثبت نام اقدام کنید.